Μπλογκ και μπλόγκερ

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ

Η ανθρώπινη ζωή είναι μια Ιλιάδα και Οδύσσεια μαζί .Όλα όλοι καταγράφονται με μαεστρία ομηρική και είναι ευκόλως αναγνωρίσιμοι με τα ΟΝΟΜΑΤΑ τους  και διακριτοί.

Δείξε μου το προφίλ σου να σου πως ποιος  είσαι

στην κριτική του καθαρού  λόγου

με  ΌΝΟΜΑ  αμιγώς ομηρικό

από τον πρώτο μέχρι των τελευταίο σταθμό

Το πρόβλημα των μεθόδων  του καθαρού λόγου είναι πάντοτε πρόβλημα ενός καθαρού  ή όχι, συναισθήματος θυμικού

Κριτική του καθαρού διαδικτύου

 

 

Advertisements

7 σκέψεις σχετικά με το “Μπλογκ και μπλόγκερ

 1. Γιατί να κάνεις ένα μπλογκ, ένα προφίλ ή μια ιστοσελίδα;
  Μη το κάνεις, αν θέλεις να βγάλεις λεφτά, δεν αξίζει τον κόπο και το αντίτιμο είναι μεγάλο. Μη το γεμίζεις με διαφημίσεις που το εξευτελίζουν και το αδρανοποιούν, θα το κάνεις σε πνεύμα φτωχό.
  Αν είσαι επαγγελματίας και πουλάς μέλι, ρύζι , και υδραυλικές υπηρεσίες σε πρωτογενείς δευτερογενείς και τριτογενείς τομείς, δώσε το, σε ένα επαγγελματία να σου κρατά την ιστοσελίδα. Ξέρει καλύτερα από σένα και ασχολήσου με το αντικείμενο σου, ουσιαστικά.
  Αν είσαι υπερφίαλος και μισαλλόδοξος μην το κάνεις, θα ρεζιλευτείς.
  Αν είσαι επιχορηγούμενος από κόμματα παρακόμματα, θρησκευτικές οργανώσεις και ΜΚΟ παρακρατικές, προπαγανδιστής, θα αποκαλυφθείς.
  Αν θέλεις να δολοφονείς τον χρόνο σου, ανεβάζοντας φωτογραφίες μιας μίζερης ζωής, θα σκοτωθείς κάτω από το φως της διάλυσης της προσωπικής σου ζωής.
  https://mylikesite.wordpress.com/2017/02/04/%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CF%81/

  Μου αρέσει!

 2. «Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου, μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες…»
  του….. ΦΒ, λέει ένα ποίημα πολύ γνωστό.
  https://mylikesite.wordpress.com/2018/04/12/%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%B1-%CE%B5%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B3%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9/

  Μου αρέσει!

 3. Ανωνυμία ή επωνυμία στο διαδίκτυο;

  Ιδού το ερώτημα που έχει απασχολήσει και απασχολεί πολλούς χρήστες του διαδικτύου, γονείς, εκπαιδευτικούς και νομικούς.

  Δεν υπάρχει πραγματική ανωνυμία στο διαδίκτυο γιατί τα ηλεκτρονικά ίχνη δεν σβήνουν και όλα καταγράφονται στο νέο τρόπο τηλεπικοινωνίας. Όλα , άρθρα, σχόλια προφίλ βίντεο επισκέψεις τίποτα δεν μπορεί να κρύψει κανείς ακόμη και να το ήθελε. Φυσικά οι περισσότεροι όχι μόνο δεν το θέλουν αλλά δίνουν μόνοι τους στοιχεία προσωπικά φωτογραφίες και άλλα πολλά, στο πλαίσιο ενός υπερβολικού ναρκισσισμού και ωραιοπάθειας και ανόητου εγωκεντρισμού για τα 2 λεπτά εικονικής διασημότητος στα κοινωνικά δίκτυα.
  https://anemoparea.wordpress.com/tag/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BF/

  Μου αρέσει!

 4. Νοικοκυρούλες του ΦΒ με τα μεγάλα καλαθάκια ενός μικρού ΕΓΩ σε υστερία και απόγνωση
  του Ομηρόφσκι και ο ομηρικός σουρρεαλισμός καλά κρατεί…
  https://anemoparea.wordpress.com/2014/05/06/%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%AD%CE%BB%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%86%CE%B2/

  Μου αρέσει!

 5. Που οφείλεται αυτή η επιτυχία και η διάδοση του ιντερνέτ και των διαφόρων προφίλ;
  Σίγουρα στην ανάγκη επικοινωνίας. πληροφόρησης αλλά και σύγχρονου τρόπου μάθησης του ανθρώπου και εκείνο που γοητεύει ιδιαίτερα είναι η ταχύτητα και η ευκολία της διαδικασίας, στην οποία η απόσταση δεν έχει σημασία. Είναι μεγάλο δώρο της επιστήμης και της τεχνολογίας, αν χρησιμοποιηθεί σωστά με προσοχή και μέτρο. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στα παιδιά και δη τα ανήλικα και δυστυχώς αυτό δεν είναι εφικτό πάντα. Με λυπεί το γεγονός να βλέπω μικρά παιδιά στο διαδίκτυο να σκοτώνουν τον χρόνο τους, να αναρτούν ανόητες φωτογραφίες, να ασχολούνται με ανούσια θέματα, να γράφουν στα γρίκλις και να ποζάρουν σεξιστικά και αυτάρεσκα και να κινδυνεύουν από κακοήθεις ανθρώπους.
  Φυσικά ακόμη περισσότερο με λυπεί να βλέπω ενήλικες να κάνουν πολύ χειρότερα, χωρίς καμία διαδικτυακή αγωγή και αισθητική.
  Προτιμώ το μπλογκ από τα κοινωνικά δίκτυα γιατί έχει περισσότερο χώρο, οργανώνεις τα θέματα σου και μπορείς να τα βρείς εύκολα και έχουν όλοι πρόσβαση. Είναι πιο δύσκολο από ένα απλό προφίλ αλλά αξίζει τον κόπο να κουραστείς στην αρχή. Φυσικά θα πρέπει να έχεις και κάτι να πεις διαφορετικά στερείται νοήματος.
  https://rockodyssey1.wordpress.com/2016/02/10/2-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BA/

  Μου αρέσει!

 6. Γιατί ο Όμηρος, ο τόσο ακριβολόγος των ονομάτων ονομάζει τον γιο του πολυμήχανου Οδυσσέα Τηλέμαχο και όχι Αγχέμαχο αφού δίπλα του πολεμά;
  Αυτό ερώτημα να αναρωτηθείς τα βράδια με ξαστεριά ατενίζοντας τα όνειρα που έκανες σε χρόνια εφηβικά, αν ακόμη η καρδιά σου είναι ζωντανή και τα πέδιλα του νεαρού μαχητή φορά.

  Η ζωή μας οιόθεν διαδικτυακώς τηλεμαχικά
  https://astrealeonidou.blogspot.com/2012/11/blog-post_11.html

  Μου αρέσει!

 7. https://astrealeonidou.blogspot.com/2013/07/blog-post_7.html
  Αν λοιπόν ο σύγχρονος ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ είναι το ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ οι πανάρχαιοι Φαίακες είναι οι αλκίνοες σκέψεις των ανθρώπων που ταξιδεύουν ταχύτατα και δεν χρειάζονται τιμόνι. Αυτές οι νήες στέλνουν τον ΟΔΥΣΣΕΑ στην Ιθάκη με του Αλκίνοου την προτροπή στης ΟΜΗΡΙΚΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ την συνταρακτική ανατροπή.

  Οι εντυπωσιακές ιδιότητες των μυθολογικών Κοινωνικών Δικτύων
  Τα κοινωνικά δίκτυα μεταξύ των χαρακτήρων στην Οδύσσεια του Ομήρου είναι αξιοσημείωτα παρόμοια με πραγματικά σημερινά κοινωνικά δίκτυα.Αυτό δείχνει ότι η ιστορία είναι βασισμένη τουλάχιστον εν μέρει σε πραγματικά γεγονότα λένε οι ερευνητές.
  Πράγματι, αν ο Μίλγκραμ ήταν σε θέση να επαναλάβει τα πειράματα του μικροκόσμου του στην αρχαία Ελλάδα, θα έπαιρνε κατά πάσα πιθανότητα το ίδιο αποτέλεσμα. Και ο Όμηρος αναμφίβολα θα ένοιωθε σαν στο σπίτι του στο Facebook.
  Και ο Όμηρος αναμφίβολα θα ένοιωθε σαν στο σπίτι του στο Facebook,
  σαν τον ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΤΗΝ ΠΗΝΕΛΟΠΗ και φυσικά σαν τον ΤΗΛΕΜΑΧΟ
  Έτσι θα ένιωθε και έτσι είναι σαν να είναι ΕΔΩ.

  Οιόθεν διαδικτυακώς
  Μυθολογικά διαδίκτυα
  Η ιστορία των υπολογιστών

  Μου αρέσει!

Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s