ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΛΛΗΝ ΑΛΜΑ ΠΝ

χχ

Πως μπορεί μια γυναίκα να βοηθήσει ένα άνδρα αποτελεσματικά;
Μόνο με τη Γνώση και ως φορέας Συνείδησης, πύρινης Αθηνάς φωτιάς.
Ούτε με σέξυ ηλίθιες  φωτογραφίες , ούτε με υστερικές κραυγές χαμηλής συναισθηματολογίας ,ούτε με επιδείξεις αντρικής   υπερφίαλης  διανόησης.
Και στην ουσία αυτό ζητάει απεγνωσμένα ένας σωστός άνδρας από μια γυναίκα,  ζητά  να του πει κάτι , να του δείξει  τον δρόμο έτσι που προχωρά στην ομίχλη και στα σκοτεινά.
Δυστυχώς, περισσότερες γυναίκες σήμερα βρίσκονται σε χαμηλό επίπεδο και νόησης και συναισθήματος, κατακρεουργημένες από τους ίδιους προαναφερθέντες λόγους. Όχι μόνο τους άνδρες δεν  μπορούν να βοηθήσουν σωστά , αλλά ούτε και τους εαυτούς τους. Βουλιάζουν συνέχεια σε μια πλήρη εξάρτηση από την οικογένεια και τα παιδιά με ασχολίες και συνταγές μαγειρικής, αμόρφωτες ουσιαστικά. Ωρύονται  στο ΦΒ και αλλού σε απλοϊκούς προβληματισμούς , κυρίως κομματικούς και θρησκευτικούς λυγμούς και καταλήγουν σε μια δήθεν κουλτούρα με ένα διδακτορικό παπαγαλίας που δεν έχουν κατανοήσει ποτέ, όπως και την φύση τους, της γυναικείας ουσίας.
Είναι μια μοναξιά που την πληρώνουμε όλοι μαζί, και οι άνδρες και οι γυναίκες  χωριστά, μέχρι να βρούμε το ταίρι μας και το άλλο  μισό και γίνουμε ΣΟΦΟΙ πραγματικά.
Ο  άνδρας πρέπει να βγάλει, να γεννήσει την Σοφία από την κοιλότητα του  Κεφαλιού του, σε σπέρμα ευθύ και η γυναίκα, να την κυοφορήσει  στην κοιλότητα της Μήτρας της σε πρώτο ΦΑΝΗΤΑ ωάριο ΩΟ, όπως στην ΑΡΧΗ.

Η γυναίκα ως φορέας Συνείδησης